Word donateur!

Tegen de stroom in blijft Toneelgroep Graficus streven naar het maken en aanbieden van hoogwaardig amateurtheater. Daarom willen we blijven investeren in het ontwikkelen van de leden, het aantrekken van (semi-)professionele crew (zoals regisseur en lichttechnicus) en mooie decors. Maar ook investeren we in de huur van nieuwe theaterzalen om ons publiek uit te breiden en aanschaf en onderhoud van licht- en geluidsapparatuur om op bijzondere plekken te kunnen spelen, waar die apparatuur niet is.

Om dit te kunnen doen, betalen de leden natuurlijk contributie en ook de gemeente gunt ons een kleine maar afnemende en onzekere subsidie. Wat we overhouden van de kaartverkoop gaat natuurlijk ook in die pot.

Jammer genoeg merken we dat het niet genoeg is. Steeds vaker worden steeds meer reserves aangesproken en blijkt het lastig om, ondanks bezuinigingsmaatregelen, geen verlies te draaien.

Daarom vragen wij u: word donateur. Voor een bedrag van 25 euro per jaar steunt u onze club en helpt u mooi amateurtoneel in Apeldoorn en verre omstreken levend te houden. Dan zorgen wij dat er voor u jaarlijks een vrijkaartje klaarligt bij een van onze voorstellingen.

Dank u wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s